Nivon Natuurvrienden
Samen maken we
er wat moois van.
Meld verbeterpunt!

Websupport Nivon sites

Op deze pagina’s vind je informatie en documenten die je helpen om je eigen Nivon site te bouwen.

Het stappenplan helpt om na te denken over de vormgeving en vulling van de website. Het is hierbij goed om in gedachte te houden dat we met elkaar proberen zo herkenbaar mogelijk te zijn. We willen je dan ook vragen de opbouw van je site zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de opbouw van de site nivon.nl. We proberen je hierbij zo goed mogelijk te helpen door de basispagina’s die we je aanleveren hierop aan te laten sluiten.

Het werken met WordPress zal voor velen nieuw zijn. Om je hier zo goed mogelijk te helpen is er een videohandleiding, waarbij je in stappen geholpen wordt om je site op te bouwen.

Vragen die we krijgen en wat we zien gebeuren op de sites waar aan gewerkt worden, proberen we zoveel mogelijk te delen via de pagina aandachtspunten. Begin 2016 willen we ook een forum ontwikkelen, waar Nivon webbouwers hun vragen en kennis kunnen delen.

Nu is het webteam bereikbaar via mail en telefoon. Bouwers zijn hierover geinformeerd.

Succes en veel plezier met het ontwikkelen van jullie eigen sites in de herkenbare Nivon stijl!

Daarnaast zijn leden van het webteam via mail en telefoon bereikbaar.

Videohandleiding voor het maken van je nieuwe Nivon Website

Voordat je gaat werken aan je site is het goed om de videohandleidingen te raadplegen. Je kunt ze ook gebruiken bij het opbouwen van je site. Let bij de filmpjes niet op de naamgevingen (er wordt gewerkt met natuurvrienden.nl i.p.v. nivon.nl), maar vooral op de handelingen. Veel succes en ook plezier met het bouwen van je site!

Als je vragen of opmerkingen hebt, deel ze dan. Mocht je kennis willen delen en anderen willen helpen laat dit dan ook weten via het contactformulier.

Link naar videohandleidingen:

https://drive.google.com/open?id=0B3JfkttxeNZ7fkg0ZGtnTGlNbXhabjF3YWMwRnM4ak5NRG5kZzEzOWEzSkNHZmRSOUtvWDA

X