BannerAcademie
Nivonraad

Beeld- en communicatiecursus

Voor wie

Pr-coördinatoren en iedereen die verantwoordelijk is voor pr bij zij/haar werkgroep/afdeling/accommodatie

Inhoud

Tijdens deze workshop leer je een aantal algemene vaardigheden uit het communicatievak. Hoe ga je om met sociale media? Welke boodschap wil je uitstralen? Hoe gebruiken we de huisstijl? Hoe kan je werken met templates die in de toolkit van Nivon zitten? Hoe bereik je meer mensen en onderhoud je het contact met je actieve kern?

Je zal tijdens deze algemene workshop leren op een andere manier naar communicatie te kijken. We bespreken veel voorkomende vragen, inventariseren waar er meer vraag naar is, oefenen met een aantal praktische zaken en we gaan dieper in op de landelijke communicatie van het Nivon.

Deze workshop is een essentiële bijeenkomst voor pr-verantwoordelijken binnen Nivon. We leren van elkaar en maken afspraken over de toekomst. Er zal ook zeker ruimte zijn om vraagstukken in de groep te gooien.

Helaas, deze workshop is vol

Je kan je helaas niet meer opgeven voor deze workshop. Maar niet getreurd, er komen nog diverse beeld- en communicatieworkshops aan. Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende? Stuur dan een mailtje naar academie@nivon.nl.

05 juli 2018

17:00 – 21:30

Amsterdam

X
X